Sobre nosaltres

Pots venir a tastar les nostres ratafies a la Fira de la Botifarra Dolça cada febrer, el cap de setmana abans de dijous gras i a la Fira de la Llet, el tercer cap de setmana d'octubre.

Resalti informació important o anuncis de text como aquest.

Els nostres usuaris

La Ratafia Dolça és una ratafia estrafolària, diferent a totes les ratafies que hagis pogut tastar fins ara, com la botifarra dolça, que si t'agrada, t'agradarà molt. Si vols una ratafia més tradicional, per tu tenim la Ratafia Volcànica. És una ratafia més comercial, però potent, amb un punt explosiu. Si tens un paladar fi, la Ratafia amb Llet, batejada per la premsa com el baileys català, que et pots prendre en qualsevol moment. Si no en tens prou, pots acompanyar-ho amb el Rajol de Salitja, coca de Ratafia Dolça amb avellanes de Sant Dalmai.

Història del projecte

De la tradició de fer ratafia a les Fonts de Salitja, a recer del volcà de la Crosa, n'han sortit tres productes excepcionals. La Ratafia Dolça, feta per paladejar el gust de la botifarra dolça, la Ratafia Volcànica amb un punt explosiu i la Ratafia amb Llet, coneguda popularment com el baileys català.